Log in

I forgot my password

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 13 on Thu Sep 28, 2017 10:34 am
Latest topics
» СЪЗДАВАНЕ НА ГЕРОИ /разяснения/ ;
Tue Mar 13, 2012 9:13 pm by Alexis.

» I'm worst in what I do best and for this gift I feel blessed...
Tue Mar 13, 2012 8:53 pm by Rainbow.

» Нашите приятели ;
Tue Mar 13, 2012 8:48 pm by Rainbow.

» ЕКИП С ГЛАВНО "Е" ;
Tue Mar 13, 2012 8:43 pm by Rainbow.

» ЗАЕТИ ЛИКОВЕ.
Tue Mar 13, 2012 12:29 pm by Rainbow.

» Досието на Данило.
Tue Mar 13, 2012 12:25 pm by Rainbow.

» Промяна на вид/група/раса.
Tue Mar 13, 2012 11:40 am by Rainbow.

» Промяна на лик.
Tue Mar 13, 2012 11:39 am by Rainbow.

» Промяна на името.
Tue Mar 13, 2012 11:38 am by Rainbow.

Top posters
Rainbow.
 
Alexis.
 

December 2018
MonTueWedThuFriSatSun
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Calendar Calendar


Разяснения за расите и групите.

Go down

Разяснения за расите и групите.

Post by Rainbow. on Tue Mar 13, 2012 9:00 am

ХОРА.
Обикновени хора с необикновени свръхспособности или просто хора без способности - вие избирате. Хората със способности са си хора, деца на обикновени хора (дали със способности или не – вие избирате); децата на свръхестествените същества спадат в група Хибриди. Дарбите на хората със способности могат да са придобити (в инцидент или след изживяна кризисна ситуация) или по рождение.

ХИБРИДИ.
Хибриди са всички деца на родители от различни биологични видове. Под хибриди спадат и децата от връзката човек-свръхестествено същество. Обикновено хибридите взимат биологични вид на единия родител и дарбите на другия. От връзка вампир-човек примерно, може да се роди човек с нужда да пие кръв, за да си набавя нужната енергия, и супер сили, или вампир с никакви способности (зависи от човешкия родител /дали е бил обикновен или със способности/).

КРЪГЪТ НА ПРОКЪЛНАТИТЕ.
Кръгът на прокълнатите е важен съвет, съставен от по един представител на всяка раса. Този представител може да бъде свален и заменен с друг (от същата раса, разбира се) по всяко време. Кръгът се събира за дебати само в кризисни случаи, когато нещата са извън контрол, за да решат какво да правят и да се опитат да въведат ред в иначе безразборното съжителстване на свръхестествени същества с хора. Макар че рядко някой спазва тези правила, действително има такива, сбрани в така нареченият „Кодекс на прокълнатите”.

СВРЪХЕСТЕСТВЕНИ СЪЩЕСТВА.
Всякакви чистокръвни свръхестествени същества – ангели, демони, вампири, върколаци, феникси, фокусници, богове, нимфи, елфи, феи, дракони, самодиви, добродетели, бездушници, скинуокъри, зооморфи, вещици и вещери, сирени, левиатани, арахни, ламия, баншита, крокоти, жетвари, двойници, двойнственици, сомнамбули, орисници, стриги, деви, музи, тулпи, инкуби/сукубуси, джин, кошмар, китсуне.... Каквото ви душа иска. Може дори да сте преселници, извънземни, другоземци... няма ограничения.

ХРЪТКИТЕ.
Първи помощници на окултните изследователи. Хрътките са хора, които имат много връзки и могат да открият каквото и да е, където и да е. Нищо не остава скрито от техните очи - от информация, до бегълци. Могат да ти набавят каквото искаш когато искаш и както го искаш; да открият изчезнал човек и дори като нищо, ако ги накарате, могат да ви донесат някой оригинален музеен експонат, да ви транспортират в дома египетски саркофаг и какво ли още не. Трудно е да излъжеш някой от хрътките. Идеални информатори.

ОКУЛТНИ ИЗСЛЕДОВАТЕЛИ.
Това са хора и хора с дарби, изследващи света на свръхестетсвеното. Те пътуват много, ходят по места, за които се носят слухове, че са обитавани от духове, търсят свръхестествени същества и ги разследват, обменят информация помежду си... Някои носят със себе си фотоапарати, с надеждата да могат да уловят нещо.

АНАРХИСТИ.
Анархистите отричат всякаква форма на власт, затова и негодуват срещу организацията на Кръгът на прокълнатите. Анархистите са против расизма и сексизма и проповядват равни права между хората - колкото голям е един политик, толкова голям е и един работник в малка фирма. Обикновено анархистите оставят своите бунтовнически послания, като създават хаос сред онези, които си мислят, че са по-важни от другите хора. Обаче има много анархисти, които прекаляват с това и започват да създават масов хаос.
avatar
Rainbow.
i'm worst at what i do best and for this gift i feel blessed.

Posts : 25
Join date : 2012-03-12

View user profile http://behind-blue-eyes.board-directory.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum